LENTOHAKU

Halvat lennot avaruuteen

Avaruus on suosittu matkailukohde. Maisemat ovat kauniit ja avaruusmatkailun viehätys on kiistaton. Tyypillinen avaruusmatkaaja näkee matkallaan tähtiä ja perillä voi nauttia kohdeplaneetan ilmapiiristä.

Aurinkokuntamme tarjoaa lukuisia kiinnostavia matkakohteita. Suosituimmat näistä ovat Kuu, Mars ja Aurinko. Kuu on ollut suosiossa jo vuodesta 1969 saavuttamatta kuitenkaan aivan Kanariansaarten suosiota johtuen todennäköisimmin matkan valmistelun pituudesta ja hieman korkeammista matkakustannuksista. Kokeilunhaluisimmille suosittelemme Mars-planeettaa. Mars-matkoille tulee pukeutua riittävän lämpimästi planeetan alhaisen keskilämpötilan vuoksi (myös kesäaikoina). Valitettavasti Lentovertailu.info:n vuonna 1999 Aurinkoon lähettämiin toimittajiin ei olla saatu yhteyttä vuoden 1999 jälkeen joten emme voi valitettavasti tarjota kohdetietoa Auringosta.

Avaruuslentojen hintahaitari on valitettavan suuri joten vertailemalla voi saavuttaa merkittäviä säästöjä. Lentovertailu.info etsi halvimmat lennot avaruuteen.

(Tämä artikkeli oli Lentovertailu.info:n aprillikevennys ‘09)
(lisää…)