LENTOHAKU

Halvat lennot Riikaan Latviaan

Riika, Latvian pääkaupunki, sijaitsee Itämeren rannalla Daugava-joen (Väinöjoki) rannalla. Riika tarjoaa kiinnostavan katsauksen Latviaan, sen historiaan sekä myös modernimpaan latvialaisuuteen. Riika on varsin tunnettu jugend-rakennustyylistään. Riikan lähistöllä sijaitsee rantakohde Jurmala.

Riian keskustan nähtävyydet, vanhakaupunki, Vapaudenpatsas, Riian tuomiokirkko, Miehitysmuseo sekä keskustan suuri markkinapaikka, tarjoavat kiinnostan näkökulman historiaan sekä nykyaikaiseen Riikaan. Katsastimme mistä löytyy halvin lento Riikaan.


(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Riika
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 140 € suora lento
eBookers 151 € suora lento
Travelpartner 200 €
suora lento
Supersaver 266 € välilasku: Kööpenhamina
Seat24 268 €
kallein lento, välilasku Kööpenhamina

Lennot: Helsinki – Riika, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Halvin lento Riikaan löytyi selkeästi Travelstartilla. Meno-paluulentojen hintahaitari Riikan lennoissa oli 121 € eli kalleimman lennon (Seat24) hinnalla olisi voinut tehdä melkein 2 matkaa vertailun halvimmalla myymillä lennoilla.

Vinkkejä lennon varaamiseen Riikaan

Lentäminen on kätevä ja nopea tapa päästä Riikaan Suomesta. Vertailumme perusteella on myös edullista lentää Riikaan. Finnair ja Air Baltic lentävät suoria lentoja Riikaan. Suoria lentoja Riikaan on seuraavista kaupungeista: Helsinki, Tampere ja Oulu.

Riian kansainvälinen lentoasema (RIX) sijaitsee 8 km kaupungin keskustasta. Edullisinta lentoasemalta keskustaan on matkustaa paikallisbussilla.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info helmikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti