LENTOHAKU

Halvat lennot Roomaan Italiaan

Rooma, Italian pääkaupunki, on mahtava sekoitus uutta ja vanhaa. Roomassa voit kokea antiikin loiston ihmeet, historialliset rakennukset (mm. Colosseum ja Pantheon) sekä modernimman Rooman ja italialaisuuden uudet tuulet. Roomassa sijaitsee myös maailman pienin valtio ja katolisen kirkon keskuspaikka Vatikaani. Vertasimme lentoja Rooman. Seuraavassa taulukossa vertailun tulokset ja halvimmat lennot Roomaan.


(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Rooma
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 211 € -
eBookers 222 € -
Supersaver 267 € -
Seat24 268 €
-
Travelpartner 280 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Rooma, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Travelstart:in lennot Roomaan olivat vertailun halvimmat. Sen sijaan vertailun kalleimman, Travelpartnerin, lento Roomaan oli 73 € vertailun halvimpia lentoja kalliimpi. Vertailu Rooman lennoissa kannattaa ehdottomasti.

Vinkkejä lennon varaamiseen Roomaan

Roomaan pääsee Suomesta kohtuullisen edullisesti. Lentotarjouksia Roomaan on paljon. Ajoissa lentoa varattaessa suorien ja halpojen lentojen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa.

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (Fiumicino) sijaitsee 32 kilometrin päässä Rooman keskustasta. Lentokentältä on kätevä junayhteys Rooman keskustaan. Keskustaan pääsee myös bussiyhteydellä. Toinen Rooman lentokentistä, Ciampino Giovan Battista Pastinen kansainvälinen lentoasema (Ciampino), sijaitsee 15 kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta on suora bussiyhteys keskustaan. Roomasta on myös hyvät junayhteydet muualle Italiaan (Milano, Firenze, Napoli jne.).

Vertailun suoritti Lentovertailu.info helmikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti