LENTOHAKU

Halvat lennot Hongkongiin

Hongkong (Xianggang) on Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue. Hongkong oli Iso-Britannian siirtomaa vuoteen 1997 asti ja yhä brittiläiset vaikutteet ovat selkeästi nähtävissä. Kaupungissa kiinalainen kulttuuri ja nämä vaikutteet muodostavat erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden. Pilvenpiirtäjät, Victoria Peak, neonvalot, feng shui, taichi, kiinalainen lääketiede sekä monipuolinen kiinalaisvaikutteinen ruoka ovat kaikki asioita, jotka muodostavat osan Hongkongin kiehtovasta maailmasta. Vertailimme lentoja ja etsimme halvimmat lennot Hongkongiin.


(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Hongkong
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 580 € -
Travelpartner 591 € -
Supersaver 592 € -
Seat24 592 €
-
eBookers 597 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Hongkong, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Travelstart:in lennot Hongkongiin olivat vertailun halvimmat. Ko. ajankohtana lentojen hinnoissa oli yllättävän vähän eroja. Halvimpien ja kalleimpien Helsinki-Hongkong meno-paluulentojen hintaero oli vain 21 euroa. Pientä hintaeroa selittänee osittain lentojen hakukoneiden löytämien lentoreittien samankaltaisuus.

Vinkkejä lennon varaamiseen Hongkongiin

Hongkongin kansainvälinen lentokenttä (Chek Lap Kok) on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä. Lentoja lähtee paljon eripuolille maailmaa. Hongkongiin lentää suoraan mm. kotimainen Finnair-lentoyhtiö suoraan Helsingistä. Lentokentän ja Hongkongin keskustan väliä liikennöi metro (MTR, Mass Transit Railway).

Vertailun suoritti Lentovertailu.info helmikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

2 kommenttia »

  1. Jep. Honkonh-reitit ovat turhan samoja tosiaan kaikilla. Pieni kilpailu ei haittaisi. Finnair teki Hullut Päivät-kampanjan ja myi noita tosi halvalla ainakin viime keväänä.

    Kommentti käyttäjältä Keijo L. — 4.2.2009 @ 12:54

  2. Enpä ole halvenpaa löytänyt. Kävin Hongkongissa 15-22.1.2010 ja lennot Istanbulin kautta meno-paluu 380 €. Eikä Turkish Airlinesin palveluja voi moittia, ihan hyvät. Vaihtoaika istanbulissa mennessä 6h ja tullessa 4h, mutta kun ei kiirettä ollut, eipä tuokaan haitannut.

    Kommentti käyttäjältä kaarlo hakala — 5.4.2010 @ 18:25

Jätä kommentti