LENTOHAKU

Halvat lennot avaruuteen

Avaruus on suosittu matkailukohde. Maisemat ovat kauniit ja avaruusmatkailun viehätys on kiistaton. Tyypillinen avaruusmatkaaja näkee matkallaan tähtiä ja perillä voi nauttia kohdeplaneetan ilmapiiristä.

Aurinkokuntamme tarjoaa lukuisia kiinnostavia matkakohteita. Suosituimmat näistä ovat Kuu, Mars ja Aurinko. Kuu on ollut suosiossa jo vuodesta 1969 saavuttamatta kuitenkaan aivan Kanariansaarten suosiota johtuen todennäköisimmin matkan valmistelun pituudesta ja hieman korkeammista matkakustannuksista. Kokeilunhaluisimmille suosittelemme Mars-planeettaa. Mars-matkoille tulee pukeutua riittävän lämpimästi planeetan alhaisen keskilämpötilan vuoksi (myös kesäaikoina). Valitettavasti Lentovertailu.info:n vuonna 1999 Aurinkoon lähettämiin toimittajiin ei olla saatu yhteyttä vuoden 1999 jälkeen joten emme voi valitettavasti tarjota kohdetietoa Auringosta.

Avaruuslentojen hintahaitari on valitettavan suuri joten vertailemalla voi saavuttaa merkittäviä säästöjä. Lentovertailu.info etsi halvimmat lennot avaruuteen.

(Tämä artikkeli oli Lentovertailu.info:n aprillikevennys ‘09)

Matkakohde Meno-paluu Arvosana / huomioitavaa
Vierailu avaruudessa 155 000 € vertailun halvin, saatavuus vuodesta 2011 alkaen
Kansainvälinen avaruusasema ISS 26 000 000 € kysy lisää Sojuz-aluksen henkilökunnalta
Kuu - kuu on avaruuden “Kanariansaaret”
Mars - liikenne aloitetaan arviolta 2030-2050
Aurinko priceless paluulennon varaaminen ei tarpeellista
Jupiter - tietoja ei vielä saatavilla
Neptunus - tietoja ei vielä saatavilla

Lennot: Helsinki – avaruus, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot sekä lentokenttä- ja laukaisualustamaksut
Valitamme tietojen puutteellisuutta. Tulemme täydentämään tietoja, kun saamme lisätietoja suurimmilta matkanjärjestäjiltä. 

Hintavertailun tulokset

Planeetoista halvin on ylivoimaisesti kestosuosikki Kuu. Mars on kuitenkin selkeä haastaja ja matkustusvolyymin lisääntyessä odotetaan Mars matkojen hinnan laskevan. Muiden planeettojen lentojen hinnat odottavat vielä vakiintumistaan. Edullisesti avaruuteen haluavien kannattaa valita joko vierailu avaruudessa tai avaruusasemalla.

Vinkkejä lennon varaamiseen avaruuteen

Aurinkokuntamme planeetoiden välinen matkailu on tullut selvästi jäädäkseen. Lentojen hintoja vertailemalla voi säästää merkittävästi ja lennot kannattaa varata ehdottomasti internetistä. Aurinkoon haaveileville voisi suositella ainoastaan menolennon varaamista, sillä moni Aurinkoon matkannut on mieltynyt paikkaan jäädäkseen.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info huhtikuussa 2009 ja lentoja ei vielä varattu

2 kommenttia »

  1. Tämäpä iloinen uutinen!

    Kommentti käyttäjältä JAripekkari — 1.4.2009 @ 17:29

  2. hihihiii, auringolle meni aika tullu takaisin!::D

    Kommentti käyttäjältä stelluri — 18.4.2009 @ 13:25

Jätä kommentti