LENTOHAKU

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt on edullinen tapa lähteä lomalle. Tyypillisesti nämä matkat ovat kokonaisia lomapaketteja, mutta välillä saa myös erittäin edullisia lentoja eri lomakohteisiin. Äkkilähdöt vaativat valmiutta lähteä matkaan erittäin lyhyellä varoitusajalla. Toisaalta viime hetken lähtöjen hinnatkin ovat sen mukaisia.

Äkkilähtöjen varaajan on syytä lukea tarkasti matkan ehdot. Monesti matkaan ei sisälly kaikkia samoja palveluja kuin täysihintaiseen matkaan. Esimerkiksi lentokenttäkuljetus ei välttämättä kuulu matkan hintaan. Yleensä sen voi kuitenkin tilata etukäteen matkanjärjestäjältä pienellä lisämaksulla.

Äkkilähtöjen haku

Äkkilähdöt löytää helpoiten käyttämällä äkkilähtöjen hakukonetta, jolla löytää useamman matkanjärjestäjän äkkilähdöt. Hakuehtoja voi kätevästi rajata itseä kiinnostaviin matkakohteisiin ja matka-ajankohtaan.

Katsasta kaikki äkkilähdöt hakukoneesta.

Jokeri-lähdöt

Osa matkanjärjestäjistä myy ns. jokeri-lähtöjä (matkoja), joissa tarkempi matkakohde ja hotelli selviää vasta perillä. Hyvällä tuurilla majoitus voi olla viiden tähden hotelli. Toisaalta on syytä varautua myös vaatimattomampaan majoitukseen. Voisi yleensäottaen todeta, että onnistunut jokeri-matkalaisen äkkilähtöloma vaatii hieman enemmän joustavuutta jokaisen matkustajan matkalaukkuun mukaan.

Finnmatkojen äkkilähdöt

Finnmatkat on yksi suurimmista äkkilähtöjä myyvistä matkatoimistoista. Finnmatkat järjestää matkoja ympäri maailmaa. Finnmatkojen äkkilähdöt listauksesta löytää sekä kokonaisia matkapaketteja että pelkkiä lentoja.

Aurinkomatkojen äkkilähdöt

Aurinkomatkat on Suomen suurin pakettimatkoja järjestävä matkatoimisto. Aurinkomatkat järjestää matkoja lukuisiin eri kohteisiin. Aurinkomatkojen äkkilähtöjen listauksesta löytää sekä pakettimatkoja että pelkkiä lentoja.

Hispanian äkkilähdöt

Hispania järjestää matkoja seuraaviin kohteisiin: Costa del Sol ja Costa Blanca (Espanja), Azorit ja Madeira (Portugali), Malta, Hurghada (Egypti). Hispanian äkkilähtöjen listauksesta löytää sekä pakettimatkoja että pelkkiä lentoja.

Lisätietoja:

Hispanian äkkilähdöt

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti