LENTOHAKU

Halvat lennot Reykjavik, Islanti

Reykjavik on maailman pohjoisin pääkaunki. Tässä Islannin pääkaupungissa asuu noin 200 000 asukasta eli kaksi kolmasosaa islantilaisista. Maan jäätiköt ja kuumavesiläheet (geysir) ovat kuin toinen maailma. Ainutlaatuinen luonto, kulttuuri ja taide sekä loistava yöelämä tekee Islannista ja Reykjavikista kiehtovan matkakohteen.

Islanti on tunnetusti hintatasoltaan hieman kalliimpi matkakohde ja myös lennot Islantiin ovat hieman hintavampia. Etsimme halvimmat lennot Islantiin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Reykjavik
(meno-paluu)
Arvosana
Travelpartner 417 €
-
eBookers 422 € -
Travelstart 448 € -
Seat24 460 € -
Supersaver 461 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Reykjavik, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Halvimmat lennot Islantiin vertailun perusteella myy Travelpartner. Ero toiseksi halvimpaan vaihtoehtoon ei ole kovin merkittävä. Vertailun halvimman ja kalleimman lennon välinen hintaero oli melkein 50 euroa, joten vertailu Islantiin suunnatessa kannattaa.

Vinkkejä lennon varaamiseen Reykjavikiin Islantiin

Lennot Reykjavikiin ovat hieman hinnakkaampi, mihin Manner-Euroopassa on totuttu. Mahdollisimmat edullisia lentoja metsästävän kannattaa varata lennot hyvissä ajoin etukäteen.

Islanninvierailun voi myös pyrkiä yhdistämään Kanadan tai USA:n matkaan. Helsingistä lennetään Reykjavikin kautta mm.  Halifaxiin Kanadaan sekä New Yorkiin. Muutaman päivän pysähdyksen Islannissa voi saada sisällytettyä samaan lennon hintaan. Välipysähdystä suunniteltaessa kannattaa huomioida Islannin korkeampi hintataso jo matkaa suunniteltaessa.

Kansainvälinen lentoasema, Keflavik (KEF), sijaitsee noin 50 km Reykjavikista. Reykjavikin keskustan ja lentoaseman väliä ajaa säännöllinen linja-autokuljetus. Reykjavikin kotimaanliikenteen lentoasema (RKV) sijaitsee kaupungin keskusta-alueella. Lentoasemalta on hyvät yhteydet muualle Islantiin.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info maaliskuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti