LENTOHAKU

Lennot matkakohteeseen München, Saksa

München on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki ja Baijerin osavaltion keskus. Kaupunki tunnetaan tietenkin maailmankuulusta Oktoberfest-olutjuhlasta sekä Hofbräuhaus-oluthallista ja tietenkin FC Bayern München -jalkapallohoukkueesta. München on yksi Saksan talouden tärkeimpiä keskuksia ja kaupungissa sijaitseekin monien suuryritysten kuten,  BMW:n ja Siemensin, pääkonttorit. Kaupunki vilisee eloa myös Oktoberfestin ulkopuolella. Kaupungissa on nähtävää ja koettavaa sekä historian siipien havinaa. Vertasimme lentoja Müncheniin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
München
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 164 € -
eBookers 169 € -
Travelpartner 172 €
-
Supersaver 174 € -
Seat24 176 €
kallein lento

Lennot: Helsinki – München, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Vertailun halvimmat lennot on Travelstart:illa. Vertailun kalleimman ja halvimman lennon ero oli 12 euroa. Lentäessä Müncheniin, varsinkin kiireisimpinä aikoina vuodesta, on viisasta vertailla lentoja huolella. Kalliimman ja halvimman lennon ero voi olla tällöin moninkertainen.

Vinkkejä lennon varaamiseen Müncheniin

Münchenin lentokenttä Franz-Josef Strauss (MUC) on kiireinen lentoasema. Lentokenttä sijaitsee noin 40 km keskustasta. Lentokentältä on hyvät junayhteydet keskustaan. Suoria lentoja Suomesta lentää mm. Finnair ja Lufthansa. Koska Münchenin lentokenttä on yksi lentoliikenteen solmukohdista, voi viivästyksiä esiintyä.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info maaliskuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti