LENTOHAKU

Halvat lennot Malagaan Espanjaan

Malaga on Costa Del Solin eli Aurinkorannikon suosittu matkakohde eikä vähintään lämpimien säiden, hyvän ruoan ja Espanjalaisen elämänmenon takia. Pablo Picassoa ei voi olla mainitsematta kaupungista puhuttaessa. Onhan Malaga Picasson syntymäkaupunki. Malangan lähistön mahtavat hiekkarannat, golfin peluumahdollisuudet sekä lähikohteet kuten Ronda, Caseres, Marbella tai Gibraltar ovat myös houkuttelevia vaihtoehtoja. Vertailimme lentoja Malagaan Espanjaan.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Malaga
(meno-paluu)
Arvosana
Travelpartner 341 €
-
eBookers 341 € -
Seat24 348 € -
Supersaver 349 € -
Travelstart 414 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Malaga, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Malagan lentojen hinnat osoittautuivat suhteellisen kalliiksi vertailumme perusteella melkoiseksi. Ongelmana on hieman kilpailun puute, jota kuitenkin halpalentoyhtiöt ovat nyt viimein tulleet helpottamaan. Halvimmat lennot olivat Travelpartner:in 341 euron lennot. Kallein lento oli puolestaan 414 euroa. Hintaeroksi muotoutui huikea 73 euroa. Malagan lennoissa vertailu todella kannattaa!

Vinkkejä lennon varaamiseen Malagaan

Malagaan on kätevä lentää suoraan, sillä suoriakin lentoja on tarjolla edullisesti Suomesta. Toinen vaihtoehto on lentää esimerkiksi Barcelonaan tai Madridiin ja ottaa jatkolento Malagaan. Malagan lentoaseman kansainvälinen tunnus on AGP.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info huhtikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti