LENTOHAKU

Nizza – Ranska

Nizza on erittäin suosittu lomanviettopaikka Ranskan Rivieralla Välimeren rannalla. Nizza on myös kulttuurisesti rikas kaupunki. Nizza on vanha kaupunki ja kaupungissä onkin paljon barokkityylisiä rakennuksia. Nizzassa on erittäin hyvin säilynyt vanha kaupunki. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostunut voi löytää Nizzassa mm. muinaisten roomalaisten kylpylöiden raunioita.

Nizzan lähistöllä sijaitsee myös luksuskohteita kuten St. Tropez, Cannes, Antibes ja Monaco. Vertailimme lentoja Nizzaan Ranskaan.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Nizza
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 246 € -
Travelpartner 251 €
-
eBookers 253 € -
Supersaver 256 € -
Seat24 258 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Nizza, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Halvin lento Nizzaan löytyi Traverstart-palvelun valikoimista. Ko. ajankohdalle lentojen hintaerot eivät olleet suuret. Halvimman ja kalleimman lennon ero on vain 10 euroa. Kun etsimme lentoja myös muille päivämäärille, hintaerot kasvoivat huomattavasti suuremmiksi.

Vinkkejä lennon varaamiseen Nizzaan

Nizzan Côte d’Azurin kansainvälinen lentokenttä (NCE) on Ranskan toiseksi kiireisin lentokenttä. Lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet Nizzan keskustaan mm. junalla ja bussilla. Pariisin ja Nizzan välinen junamatka kestää noin 6 tuntia.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info huhtikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti