LENTOHAKU

Lennot Istanbuliin Turkkiin

Istanbul on noin 10 miljoonalla asukkaallaan Turkin suurin kaupunki. Samalla se on myös Turkin kulttuurin, talouselämän ja viihteen keskus. Istanbul on mielenkiintoinen sekoitus itää ja länttä. Se on erikulttuurien ja uskontojen kohtauspaikka. Tässä kauniissa kaupungissa lukemattomat moskeijat ja basaarit hallitsevat kaupunkikuvaa. Tutuimmat näistä ovat Hagia Sofia ja Sininen moskeija. Basaareista puolestaan kannattaa katsastaa ainakin vanhankaupungin Grand Bazaar. Etsimme halvimmat lennot Istabuliin Turkkiin.


(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Istanbul
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 304,66 € välilasku
eBookers 315,66 € välilasku
Seat24 370,92 €
välilasku
Supersaver 371,92 € välilasku
Travelpartner 386,66 €
kallein lento, suora lento

Lennot: Helsinki – Istanbul, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Vertailun mukaan halvimmat lennot Istanbuliin Turkkiin ovat välilaskullisia. Halvin välilaskullinen lento on Travelstart-palvelun. Travelstart ja eBookers mahtuvat 11 euron sisään. Sen sijaan Seat24 ja Supersaver myyvät selkeästi kalliimpia lentoja Istanbuliin. Travelpartnerin myymä lento oli kallein, mutta se oli ainoa vertailun suora lento sillä Travelpartner ei tarjonnut edullisempia välilaskullisia lentoja ko. päivinä. Vertailun vuoksi todettakoon että vastaavat suorat lennot muilta toimijoilta olivat hintaluokassa 360 – 390 euroa.

Vinkkejä lennon varaamiseen Istanbuliin

Istanbul Atatürk lentokenttä (IST) on Istanbulin pääkenttä. Se sijaitsee 10 km Istanbulin keskustasta. Lentokentältä on kaupungin keskustaan bussiyhteydet. Lisäksi Istanbulin lähestöllä sijaitsee toinen pienempi lentokenttä Istanbul Sabiha Gökçen International (SAW), jonne useat halpalentoyhtiöt lentävät. Suoria lentoja Istanbuliin lentävät ainakin Finnair ja Turkish Airlines.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info helmikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti