LENTOHAKU

Kuala Lumpur – Malesia

Kuala Lumpur on Malesian suurin kaupunki. Tämä Malesian pääkaupunki on esikaupunkialueet mukaan lukien 4 miljoonan asukkaan kaupunki. Kuala Lumpur ja sen lähistö on länsimaalaisen ja aasialaisen kulttuurin ja arkkitehtuurin mielenkiintoinen yhdistelmä. Tunnettuja ovat myös Malesian Formula 1 osakilpailu, Malesian kansallispuisto The Muzium Negara sekä Itäaasian suurin moskeija Masjid Negara. Etsimme halvat lennot Kuala Lumpuriin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Kuala Lumpur
(meno-paluu)
Arvosana
eBookers 947 € -
Seat24 972 € -
Supersaver 976 € -
Travelstart 1037 € -
Travelpartner 1106 €
kallein lento

Lennot: Helsinki – Kuala Lumpur, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Kuala Lumpur ei ole lentokohteena halvimmasta päästä varsinkaan jos sopivia tarjouksia ole tarjolla. Halvin lento on eBookers:in kautta. Eroa halvimman ja kalleimman lennon välillä oli 90 euroa.

Vinkkejä lennon varaamiseen Kuala Lumpuriin

Helsinki – Malesia (Kuala Lumpuer)  lentoja varatessa kannattaa tarkistaa myös lennon pituus ja välilaskujen määrä. Jotkin reiteistä ovat erittäin pitkiä ja reitityksen vuoksi voi matkaan tulla monia ylimääräisiä tunteja.

Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä (KUL) sijaitsee viidakon keskellä noin 70 km:n päässä Kuala Lumpirin keskustasta. Lentokentältä pääsee mm. junalla Kuala Lumpurin keskustan rautatieasemalle. Suoria lentoja Helsingistä Kuala Lumpuriin ei vielä ole tarjolla, mutta kohteeseen pääsee mm. Tukholman, Frankfurtin tai Tukholman kautta.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info toukokuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti