LENTOHAKU

Halvat lennot

Halvat lennot eivät ole vaikeita lyötää vaikka niin moni tuntuu yhä kuvittelevan. Internet on oiva työkalu halpojen lentojen löytämiseen. Kannattaakin käydä läpi lentojen hintavertailut, halpalennot, halpalentoyhtiöt, äkkilähdöt sekä lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen erikoistarjoukset. Internetissä toimii lukuisia palveluita, joiden kautta voi hakea usean lentoyhtiön lennoista samalla kertaa.

Miten löytää halvin lento?

Esittelemme tässä artikkelissa parhaat lentojen hakupalvelut, joiden avulla varmasti halvat lennot löytyvät. Julkaisemme myös sivustollamme jatkuvasti vertailuja ja vinkkejä siitä mitä kautta halvin lento voidaan löytää. Viisainta on etsiä samaa lentoa useammasta näistä palvelusta, koska palvelut käyttävät eri matkanmyyntiverkostoja ja samat lennot voivat olla eri hintaisia eri palvelun kautta. Kaikki esittelemämme lentojen hintavertailu -palvelut ovat suomenkielisiä, jos ei muuta mainita.

Lennot hintavertailu

Supersaver

Supersaver on kotimainen yritys joka myy lentoja ainoastaan netissä. Supersaver myy lentojen ohella myös hotellimajoitusta. Sivustolla hakukone halvimpien lentojen löytämiseksi.

Supersaver lennot

eBookers

Ebookers on Euroopan suurimpia nettimatkatoimistoja. eBookers myy lentoja kaikkialle maailmaan. Palvelusta löytyy myös tietoa eri matkakohteista.

eBookers lennot

Travelstart

Travelstart on Internetissä toimiva matkailutoimisto. Travelstart myy halpoja lentoja Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa sekä Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa sekä Irlannissa. Sivustolla tehokas hakukone, jolla lentojen hintavertailu onnistuu kätevästi.

Travelstart lennot

Seat24

Seat24 myy lentoja ainoastaan Internetin välityksellä. Voit tarkastaa Seat24:n halvat lennot sivuston lentojen hakukoneella.

Seat24 lennot

Travelpartner

Travelpartner on ruotsalaisomisteinen lentoja myyvä nettimatkatoimisto. Travelparnerin sivustolla on lentojen hakukone.

Travelpartner lennot

Terminal A

Espanjalaisalkuinen nettimatkatoimisto. Myy todella edullisesti lentoja erityisesti Euroopan sisällä. Terminal A on aika usein se edullisin vaihtoehto. Terminal A sivustolla tehokas hakukone, joka löytää halvat lennot jos ne on vain saatavilla.

Terminal A ei ole toiminnassa tällä hetkellä. Jätimme palvelun kuitenkin sivuillemme, koska lupailevat sivuillaan palvelun paluuta.

4 kommenttia »

 1. Terminal A:n lentojen hinnat vaikuttivat sangen hyviltä. Sääli että en löytänyt heiltä itselle sopivaan ajankohtaan lähtevää lentoa. Paras hinta itselle löytyi TravelStartilta ja säästöä oli aluksi aikomaani edestakaiseen lentooni 123 euroa. Ihan hyvä säästö. Kannatti käyttää vertailuun 15 minuuttia :)

  Kommentti käyttäjältä Jutta N — 23.12.2008 @ 9:21

 2. Hienoa! Tällaista sivustoa tarvitaan.

  Kommentti käyttäjältä Mika Perkiömäki — 10.1.2009 @ 22:14

 3. Kiitos. Säästö oli merkittävä.

  Kommentti käyttäjältä Hanna Lahtinen — 25.6.2009 @ 8:57

 4. Paras hinta löytyi Supersaveriltä. Itseasiassa Ebookerislla oli lähes sama. Minusta nuo kaksi parhaat.

  Kommentti käyttäjältä Mikko — 15.2.2010 @ 11:57

Jätä kommentti