LENTOHAKU

Halvat lennot Berliiniin Saksaan

Berliini on vastakohtien kaupunki ja idän ja lännen kohtauspaikka. Se on myös Saksan suurin kaupunki ja yksi Euroopan suurimmista. Vaikka Berliinin muuri purettiinkin Itä-Saksan ja Länsi-Saksan yhdistyessä, vanhat vaikutteet ovat selkeästi nähtävissä kulttuurin monimuotoisuutena. Berliini onkin yksi Euroopan merkittävimmistä kulttuuri- ja tiedekeskuksista. Sen monet kahvilat, baarit, yökerhot sekä museot, palatsit ja muut mistorialliset kohteet odottavat seikkailunhaluista turistia. Etsimme halvimmat lennot Berliiniin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Berliini
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 145,04 € halvin lento
eBookers 156,04 € -
Travelpartner 168,54 €
-
Supersaver 170,54 € -
Seat24 172,54 €
kallein lento

Lennot: Helsinki – Berliini, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Vertailun halvimmat lennot löytyivät Travelstartin valikoimista. Kalliimman ja halvimman lennon ero oli vain 27,50 euroa, joten reitti on sangen kilpailtu. Katsastimme hintoja myös muina päivinä ja hintaerot voivat olla huomattavasti tätä isommat.

Vinkkejä lennon varaamiseen Berliiniin

Berliinin lentokentät ovat Tegel (TXL) ja Schönefeld (SFX). Tempelhof (THF) kenttä on suljettu. Finnair ja Air Berlin lentävät Tegelin lentokentälle. Tegelin lentokentältä on bussiyhteys Berliinin keskustaan. Schönefeldistä pääsee S-bahnilla Berliinin keskustaan. Berliiniin ollaan rakentamassa uutta Berlin-Brandenburg (BBI) lentokenttää.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info maaliskuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti