LENTOHAKU

Halvat lennot Amsterdamiin Hollantiin

Amsterdam on Hollannin suurin kaupunki ja suosituin turistikohde. Ei ihme, sillä Amsterdamissa on paljon ihmeteltävää ja koettavaa. Lukuisat museot, historialliset rakennukset, kanavat ovat Amsterdamin tavaramerkki. Unohtaa ei sovi legendaarista Punaisten Lyhtyjen aluettakaan sekä monia muita kiinnostavia kohteita. Vertailimme lentoja ja katsastimme mistä löytyy halvin lento Amsterdamiin Hollantiin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

MatkatoimistonInternet-sivusto Amsterdam(meno-paluu) Arvosana
Travelstart 177 € -
Supersaver 178 € -
Travelpartner 181 € -
Seat24 184 € -
eBookers 248 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Amsterdam, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut.

Hintavertailun tulokset

Vertailun lentojen hintojen vaihteluväli oli 80 euroa. eBookers oli huomattavasti muita yhtiöitä kalliimpi tässä vertaikussa. Halvin oli Travelstart. Lentojen hintojen vertailu Amsterdamiin lennettäessä selkeästi kannattaa.

Vinkkejä lennon varaamiseen Amsterdamiin

Amsterdamin lentoja varatessa kannttaa tarkistaa lentojen ajankohdat. Lennot Amsterdamiin ovat lähes poikkeuksetta suoria lentoja, mutta aina on hyvä tarkistaa ettei matkalla ole välilaskua. Amsterdamin lentokenttä Schiphol on äärimmäisen kiireinen lentokenttä, sillä se on yksi Euroopan lentoliikenteen solmukohdista. Hollannissa etäisyydet ovat suhteessa pieniä ja onkin helppoa katsastaa samalla reissulla muita Hollannin kaupunkeja tai vierailla esimerkiksi Belgiassa tai Luxemburgissa.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info tammikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

1 kommentti »

  1. Kiitos lentojen hintavertailusta. Säästöä tuli 60e matkatoimiston tarjoamaan “muka” halvimpaan lentoon.

    Kommentti käyttäjältä Mariella — 20.1.2009 @ 8:35

Jätä kommentti