LENTOHAKU

Halvat lennot Barcelonaan

Barcelona on epäilemättä yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Gaudin ja Mirón uskomattomat luomukset ja iloiset ihmiset muodostavat Katalonian pääkaupungin tunnelman. Miten löytää halvin lento Barcelonaan? Etsimme halvimmat lennot Barcelonaan kaikilta merkittäviltä lentoja myyviltä matkatoimistoilta. Oheisesta taulukosta käy ilmi hintavertailun tulokset.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Barcelona
(meno-paluu)
Arvosana
eBookers 177 €  -
Travelstart 180 €  -
Supersaver 181 €  -
Travelpartner 184 €  -
Seat24 187 €  kallein lento

Lennot: Helsinki – Barcelona, Espanja, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Vertailun hintaerot osoittautuivat kohtuullisen pieneksi hintaeron kallemman ja halvimman lennon välille jäädessä 16 euroon. Halvimmat lennot löytyi eBookers palvelusta.

Vinkkejä lennon varaamiseen Barcelonaan

Varatessa lentoa Barcelonaan kannattaa tarkistaa onko lento suora vai sisältyykö siihen välilaskuja sekä lentojen ajankohdat. Barcelonan lentokenttä El Prat on varsin vilkas lentokenttä ja viivästyksiä voi sattua. Lentokentältä on erinomainen junayhteys Barcelonan keskustaan.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info tammikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

1 kommentti »

  1. Las Ramblas, keskusta, El Raval, Barri Gotic, Placa Catalunya, Tibidabo ja kaikki Barcelonan herkulliset ravintolat ja baarit. Täsä haikeana töissä katselen että edullisesti pääsisi Barcelonaan. Ehkä sitten syksyllä saan vapaata.

    Kommentti käyttäjältä Ella — 4.2.2009 @ 15:53

Jätä kommentti