LENTOHAKU

Halvat lennot New Yorkiin

New York (New York City) ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Kaupunki on kulttuurien sulatusuuni ja elää 24h vuorokaudessa. New Yorkin lukuisat teatterit, museot, ostosmahdollisuudet, baarit, konsertit sekä nähtävyydet, kuten vapauden patsas, odottavat kutsuvasti matkailijaa. Myös New Yorkin osavaltio tarjoaa valtavasti nähtävää. Miten löytää halvin lento New Yorkiin? Katsastimme halvimmat lennot New Yorkiin kaikilta merkittäviltä matkatoimistoilta. Oheisesta taulukosta käy ilmi hintavertailun tulokset.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

MatkatoimistonInternet-sivusto New York
(meno-paluu)
Arvosana
Travelpartner 615 € halvin lento
Seat24 688 € -
Supersaver 692 € -
eBookers 716 € -
Travelstart 717 € kallein lento

Lennot: Helsinki – New York, USA, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Vertailun kalliimman ja halvimman lennon ero on yli 100 €. Reilusti halvin oli Travelpartnerin tarjoama lento New Yorkiin ja kallein Travelstart. New Yorkin lentoja onkin erittäin fiksua vertailla, jotta löytyy halvin lento.

Vinkkejä lennon varaamiseen New Yorkiin

New Yorkissa on useita lentokenttiä ja onkin hyvä tarkistaa minne kyseessä oleva lento saapuu. Kannattaa myös kiinnittää huomiota mihinkä aikaan lennot lähtevät ja saapuvat sekä lentoaikaan (suora lento vai välilasku, mikäli oleellista). New York on yksi maailman lentoliikenteen solmukohdista ja viivästyksiä voi tapahtua.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info tammikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti