LENTOHAKU

Halvat lennot Pariisiin Ranskaan

Pariisi tunnetaan romanttisena kohteena. Tämä Ranskan pääkaupunki tarjoaa myös paljon muuta. Tutuimpia turistikohteita monille ovat varmasti Eiffel-torni, taidemuseo Louvre, Riemukaari, Champs-Élysées kävelykatu, Notre Damen katedraali sekä Pariisin lähistöllä sijaitseva Versaillesin palatsi. Vertasimme lentojen hintoja tähän muodin ja kulinarististen nautintojen keskukseen. Oheinen talukko esittää vertailun edullisimmat lennot Pariisiin.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Pariisi
(meno-paluu)
Arvosana
eBookers 178 € -
Supersaver 182 € -
Seat24 188 € -
Travelstart 221 € -
Travelpartner 259 € kallein lento

Lennot: Helsinki – Pariisi, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

eBookersin myymä lento pariisiin on vertailun edullisin. Vertailun kalleimmat lennot olivat Travelstartin ja Travelpartnerin. Edullisimman ja halvimman Pariisin lentojen hintaeroksi muodostui huikea 89 €. Uhraamalla lentojen hintavertailuun hieman aikaa ja vaivaa voi Pariisin lennoissa säästää roimasti.

Vinkkejä lennon varaamiseen Pariisiin

Pariisin tärkein lentokenttä (Charles de Gaulle) on yksi Euroopan lentoliikenteen tärkeistä solmukohdista. Tämän vuoksi viiveitä voi esiintyä.

Jatkoyhteyksiä on tarjolla sekä Euroopan kohteisiin että mannertenvälisiin lentoihin. Lentokentältä on hyvät junayhteydet Pariisiin sekä myös muualle Ranskaan.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info tammikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti