LENTOHAKU

Halvat lennot Prahaan Tsekkiin

Praha, Tsekin (Tsekinmaan) pääkaupunki, tunnetaan kauniista historiallisista rakennuksista. Monille kuvistakin tuttuja ovat varmasti mm. Kaarlen silta ja sen ympäristö, Vàclav-aukio sekä koko keskusta-alue,  jonka Vltava joki halkaisee. Prahan keskusta kuuluukin ansaitusti Unescon maailmanperintökohteisiin. Kukapa voisi myöskään unohtaa Tsekin oluttupia ja tunnetuimpia olutmerkkejä, kuten Pilsner Urquel, Gambrinus, Velkopopovický Kozel ja Krušovice. Etsimme halvimman lennon Prahaan.

(Voit hakea lisää hintoja klikkaamalla matkatoimiston nimeä)

Matkatoimiston
Internet-sivusto
Praha
(meno-paluu)
Arvosana
Travelstart 173 € halvin lento
Supersaver 180 € -
Travelpartner 182 € -
Seat24 186 €
-
eBookers 301 € -

Lennot: Helsinki – Praha, meno-paluu.
Hinnat sisältävät verot ja lentokenttämaksut

Hintavertailun tulokset

Travelstartin lento Prahaan oli vertailun edullisin. Myös SuperSaver, Travelpartner ja Seat24 mahtuivat erittäin kohtuullisen hintaeron piiriin edullisimmasta lennosta. Sen sijaan eBookers myi käsittämättömän kalliita lentoja ko. päivämäärille. Jos lennon välttämättä haluaisi varata näistä kahdesta varauspalveluista, olisi ehdottomasti järkevää yrittää etsiä edullisempia lentoja eri päivämäärillä.

Vinkkejä lennon varaamiseen Prahaan

Prahan lentokenttä (Praha-Ruzyne) sijaitsee noin 25 minuutin päässä Prahan keskustasta (julkisilla kulkuvälineillä 40-60 min). Lentokentältä on hyvät jatkoyhteydet Itä- ja Keskieurooppaan.

Vertailun suoritti Lentovertailu.info tammikuussa ja lennot varattiin samoille ajankohdille heinäkuulle

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti