LENTOHAKU

Lennon varaaminen

Lennon varaaminen Internetissä on helppoa. Tässä artikkelissa käymme läpi miten halvat lennot varataan netin välityksellä. Lento maksetaan tyypillisesti verkkopankkimaksulla tai luottokortilla.

Olemme aiemmin käyneet läpi miten halvin lento löydetään. Nyt keskitymme itse lennon varaamiseen.

Kun haluttu lento on löydetty syöttämällä lentojen hakukoneeseen haluttu päivämäärä, lähtöpaikka ja matkakohde sekä mahdollisesti muita tarkentavia tietoja ja toivomuksia lentoa varten. Hakukone näyttää eri vaihtoehdot ja lentoreitit sekä lentojen hinnat. Huomaathan tarkistaa että vertailemiseen käyttämäsi hinta sisältää kaikki verot ja lentokenttämaksut.

Mikäli lennot on mahdollista ajoittaa päivän pari aiemmin tai myöhemmin, kannattaa tarkistaa lentojen hinnat myös lähekkäisinä päivinä. Pääsääntönä on että lentäminen on halvinta tiistai-torstai välillä, mutta poikkeuksia löytyy ja kannattaakin aina tarkistaa kaikki vaihtoehdot.

Kun sopivan halpa lento löytyy hakutuloksista niin lennon voi varata samantien käyttämällä verkkopankkia tai luottokorttia lennon maksamiseen. Kaikki matkatoimistot hyväksyvät luottokortit (tyypillisesti ainakin Visa, MasterCard, American Express) maksavälineinä ja suurin osa myös verkkopankin (ainakin Nordea, Osuuspankki, Sampopankki). Kun olet maksanut lennon saat tyypillisesti lentolipun sähköpostiisi. Tulosta lippu mukaan ja matkaan!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti